• home slide 1

Schapenafzetting geplaatst

Zaterdag 27 mei werd bij natuurspeeltuin Buutenplaets de schapenafzetting geplaatst met Materiaal en mankracht van de Jarogroup uit Ouddorp van Jan en Lianne Hameeteman. Huib Hoek uit Ouddorp en Cornelis Capelle uit Oosterland zorgden voor een strak en mooi hek. Mooi hoe de Flakkeese bedrijven meewerken aan dit project. Ook AMK was natuurlijk weer van de partij als onze founding father. Carlo Hameeteman kan zijn schapen weer lekker laten lopen langs de strook van de dijk.

Volgende week 3 juni gaan we het terras van het Buutenhuus aanleggen, de wandelpaden worden gemaakt van schelpen en de leidingen van de waterpartij en pomp naar de haven voor de circulatie worden ook gelegd. Vanaf half juni begint de crowdfunding actie voor de speel objecten.

Het Buutenhuis wordt daarna ook opgeknapt en we zijn nog op zoek naar materialen zoals kozijnen, maar Felsbourg Bad en Cultuur , de Formido Oude Tonge en Bouwcenter Esselink Middelharnis hebben ook al materialen toegezegd. Alle hulp in natura en diensten worden op prijs gesteld. We hopen de laatste week voor de vakantie in juli nog steeds open te gaan.

IMG 3661
IMG 3693
IMG 3745
IMG 3750
IMG 3762
IMG 3767